Nytt Portal utannoserat

Valve, Valve, Valve. Nu sa jag namnet 3 gånger, en siffra som Valve verkar undvika med allt vad de har. Kan det vara så att vi fått en tredje uppföljare i en otroligt älskad serie?

”The cake is a lie”

Igår fick vi se ett nytt Portal bli utannonserat. Men få inte för höga förväntningar, ”The cake is a lie!”. Det är inte ett Portal 3, utan ett nytt pusselspel med liknande upplägg vid namn Bridge Constructor Portal.

I trailern blir vi välkomnade av GLaDOS till Perture Science Computer-Aided Enrichment Center och deras fordonsbaserade testkammare. Vi får se ett fordon göra diverse saker i portaler för att till slut hamna nere hos GLaDOS som avslutar trailern med att försäkra oss om att vi kommer ha mycket kul tillsammans. Se nedan.

Det är företaget Headup Games som står bakom titeln. Och dom skriver följande i beskrivningen till sin första trailer.

Alltså kommer vi än en gång få lyssna till GLaDOS ljuva stämma på PC redan nu i december, den 20:e för att vara exakt. Konsolversionerna kommer i början av 2018.

Hur tycker ni detta ser ut? Är det en värdig uppföljare till klassikerna? Skriv din åsikt i kommentarerna nedan.

1 Kommentar

  1. Det ser vi fram emot! Jag vill spela Portal i VR snart

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.