Oddworld: Stranger’s Wrath kommer till Vita i november

Oddworld-serien har sedan många år tillbaka legat i koma. Men en gång i tiden var de en samling med fantastiska spel som berättade historier från den fiktionella världen Oddworld, smutsig, fylld med mystiska varelser, där en kamp mellan koorporatism och naturliv blandades med humor och magi. Studion Oddworld Inhabitants släppte bara fyra spel, och Stranger’s Wrath blev deras sista titel innan de gick under jorden.

Sedan dess har de endast släppt en HD-version av Stranger’s Wrath till PS3 och PC som nu även är på väg till PlayStation Vita, och planeras att dyka upp senast i mitten av november.  Detta är såklart någonting att glädjas åt, men vad vi verkligen vill veta är hur det går för deras nästa titel Hand of Odd, som nyligen har börjat ryktas vara i utveckling igen. I ett tal av skaparen Lorne Lanning från i år så berättar han att de bara har väntat på en chans att få komma tillbaka på marknaden. Positiva livstecken!

[youtube id=”jFnwB4RNvz0″ width=”600″ height=”350″]

Källa: Eurogamer

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.