Egmont och Mojang ska börja släppa Minecraft-böcker

En månad efter att Egmont skrev kontrakt med Rovio för att få släppa Angry Birds-relaterade böcker i Storbritannien så verkar det som att samma historia kommer upprepas med Mojang. De båda har redan skrivit kontrakt men det har inte avslöjats vilka produkter som kommer att släppas mer exakt, förutom att det rör sig om barnböcker och tidningar som kommer att släppas någon gång nästa år.

Det känns lite lustigt att Minecraft-tidningar och liknande inte redan har förekommit. Men det kanske var på hög tid nu när även Rovio har visat intresse för den här hörnan av marknaden. En sak är säker: Det finns mycket att skriva om. Jag ser fram emot att få se Minecraft-tidningar i min lokala jourbutik efter nyår!

Källa: TechCrunch

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.