Officiell trailer till Borderlands 3

Vi har fått en massa videos de senaste dagarna, allt från live action spoof-reklamer, till trailers och mer informativa videos. Med fyra dagar kvar är det dock dags för den officiella trailern för del tre i serien som uppfann looter shooter-genren.

Med explosioner som skulle få ”Teen Tina” och Mr. Torgue att dansa schottis av förtjusning får vi ett färgspektakel som får fjärde juli att skämmas hemma i staterna. Vi presenteras även för våra antagonister, Troy och ”God Queen” Tyreen i deras irriterande bra roller som streamers och influencers, med en smula mer psykotiska drag än vad vi vanligtvis ser på Instagram och Youtube.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.