Med loot-a-palooza i Borderlands 3

I samband med slutet på Farming Frenzy-eventet kommer Rare Chest Riches, ett minievent som startar 30 januari och håller på fram till 13 februari.

Under detta event kommer loot mer lättillgängligt och av en mer sällsynt karaktär i rare chests, vilket ger större chanser för legendary loot. Chanserna ökar även när du tittar på streamers som hittar saker, förutsatt att du har ECHOcast Twitch Extension aktiverat. Detta ger dig en 25%-ig chans att dela lyckan med streamern och få ett av föremålen själv! Alla belöningar som du kan få via streams kommer hamna i din brevlåda, redo att plockas ut nästa gång du spelar Borderlands 3. Om du är osäker på vilka streams du behöver titta på kan du ta en titt på listan som finns på den officiella Twitch-kanalen.

Rare Chest Riches startade på PlayStation 4, Xbox One, Stadia och PC när hotfixen rullade ut vid 18, och fortsätter hela vägen fram till 17:59 den 13 februari.

Vi har tidigare nämnt hur level scaling för Takedown at the Maliwan Blacksite och detta kommer fortsätta i samma anda. För att få den ursprungliga utmaningen kan spelare välja att spela på “True Takedown Mode” för att få lite extra motsånd. Detta kommer i en uppdatering inom en snar framtid. Detta kan aktiveras på höger sida, vid dörren som leder till luftslussen vid kartans start.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.