Okami reveal trailer

[youtube id=”evRYEFzAY8w” width=”600″ height=”350″]

Som bekant så kommer äventyrsspelet Okami att få HD-behandlingen och släppas på PlayStation Network till hösten och kosta $19.99 (ca 200:-). Okami gjorde debut på PlayStation 2 och Wii år 2007 då vi introducerades till denna vita varg som man måste vägleda genom allehanda hinder och faror för att återställa naturen till riket. Ett originellt koncept med otroligt färgglad, vacker estetik som säkerligen kommer göra sig perfekt i högre upplösning. Spelet kommer att släppas med stöd för Move-kontrollern vilket verkligen kommer bli intressant att jämföra med WiiMoten.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.