Operation Absolute Zero är snart här

I morgon får Call of Duty Black Ops 4 sin största uppdatering hittills. i och med releasen av Operation Absolute Zero får vi bland annat lära känna en helt ny specialist: Zero. Zero är en ökänd hacker, märkligt nog en vill Lisbeth Salander, som med hjälp av sina förmågor kan avbryta vilken fiendeattack som helst. Hon blir tillgänglig via Black Market genom att komplettera Tier 1.

Hej, jag heter WASP… Förlåt, jag menar Zero.

Även Blackout får en hel del nya uppdateringar. Tydligast lär vara det faktum att kartan är täckt i ett fluffigt snötäcke. Dessutom får vi se en helt ny bit av kartan i form av Hijacked. Och visst är den nya delen inspirerad av den klassiska kartan med samma namn från Black Ops III.

Alla nyheter som introduceras genom Operation Absolute Zero går att läsa på den officiella hemsidan.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.