Nu är Call of Duty: Black Ops 4 officiellt avslöjat!

Så kom dagen som vi gamers länge väntat på. Nu har Activision och Treyarch äntligen utannonserat Call of Duty: Black Ops 4. Den riktigt stora nyheten är att spelet saknar en solokampanj. Istället har Treyarch lagt allt krut på multiplayerdelen. Den här gången har mer narrativ utplacerats för att ge multiplayer mer struktur, allt från Zombies till det nya battle royal-läget Blackout. Specialistfunktionen har återvänt som innebär att spelaren kan anta olika roller som var och en har unika förmågor, dräkter och vapenarsenaler.

Call of Duty: Black Ops4 släpps 12 oktober till PC, PS4 och Xbox One. Redan nu kan spelet förhandsbokas och få tillgång till en kommande privat beta inför releasen. För PC-spelare finns nu chansen att få spelupplevelsen via Blizzards digitala onlinetjänst Battle.net.

Hur många av Varvats läsare har redan nu förhandsbokat spelet eller har planer att införskaffa det under hösten?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.