Öppet hus för The Mighty Quest for Epic Loot

Ubisoft meddelade igår att de kommer hålla så kallade Open House-evenemang för sitt kommande free-to-play spel The Mighty Quest for Epic Loot. För den som inte hört talas om spelet så är det ett hack n slash-spel där man måste hacka sig igenom monster i hundratals slott som har designats av andra spelare. Utmaningen är att själv bygga så stora slott som möjligt för att göra det svårt för andra spelare.

I dessa Open House-evenemang kommer spelare kunna få en förhandstitt på spelet i form av en stängd beta, och få testa att spela det med några av spelets olika karaktärer. Det första Open House-evenemanget kommer hållas den 2 juli kl 16.00 till den 5 juli 21.00. Vill man anmäla sig till dessa evenemang så går det bra att göra på den officiella hemsidan fram tills fredagen den 28 juni kl. 21.00.

Genom att deltaga får man chansen att vinna en t-shirt eller en permanent betanyckel.

[youtube id=”qA_0QWPOtSY” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.