Overwatch Contenders är snart här. Låt spelen börja!

Nu är det dags för ambitiösa spelare inom Overwatch att visa framfötterna!

Overwatch Contenders

Kvalificeringarna för turneringarna tar plats i både USA och Europa (se tider för allt lite längre ned). Overwatch Contenders kommer ge blivande proffs chansen att visa upp sig och bli del av det team som kommer slåss om en prispott på 50.000 dollar. Det är i runda slängar 434.000 kronor. Eller nästan 55.550 lådor…eller 222.200 nya saker. Det är många dubbletter att bli grinig över.
Det är ca 9250 lådor var, vilket resulterar i 37000 prylar du redan har och nya, fräsiga saker till karaktärer du inte spelar. Och så säger folk att de inte har användning av matematik!
För mer information om eventet kan du klicka dig vidare här.

De bästa lagen kommer möta det tuffaste motståndet i deras region och de kommer slåss om sin del av potten. Det är dock mer än rikedom och ära som står på spel. Detta är en chans att bli en del av e-sporten då talangscouter från olika organisationer inom Overwatch League kommer se detta och försöka utöka sin roster. Att jobba med att spela Overwatch är ju inte helt fel ändå.

Open Division

Medan professionella spelare bråkar om segern i Overwatch Contenders kommer stigande team få chansen att visa upp sig i Overwatch Open Division. Denna turnering för Master-spelare och högre rankade kommer ta plats i specifika regioner över hela världen. Mer information om Open Division kommer senare, så håll er underrättade genom att följa oss på Varvat.se via facebook, eller via vår hemsida (som du uppenbarligen läser detta ifrån).

Open qualifier – Två chanser att bli del i ett av de 16 bästa lagen

USA 3-4 Juni
Europa 10-11 Juni

Group Stage – Kvalmatcher där de åtta bästa går vidare

USA: 17-24 Juni
Europa: 18-25 Juni

Playoff – de åtta bästa lagen möts

USA: 1:a Juli
Europa: 2:a Juli

Du kan se matcherna på Twitch eller MLG.tv via länkarna.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.