BLIZZCON 2017: Blizzardworld – Den nya kartan i Overwatch

Jeff ”Mr Feelgood” Kaplan utannonserade en ny karta för Overwatch. De lyckliga som besökte Blizzcon kommer få en chans att prova på den. Vi andra får vänta lite då den är på väg till PTR snart. Kartan planeras att släppas i början av 2018. Jeff är inte bara mysig, men charmigt sassy också.

It’s a hybrid map, which means it’s part assault and part payload. Now I know most of you don’t know what a payload is, so everybody turn to your Zenyatta main to your left and he’ll figure it out. You don’t have to worry about it, don’t worry about what payload means.

I samma veva fick vi reda på den nya karaktären som är på väg till Overwatch – Moira. Enligt Jeff är hon ”OP as fuck” just nu men hon har en del intressant bit lore att plocka ut.

Vi fick även säga hej på Darin de Paul (Reinhardt) som gjorde en storstilat entré, där det enda vi hör är Reinhardts röst vråla om godis. Han berättar lite om sin upplevelse som röstskådis för Blizzard och hur han blev en del av det. ”A gorilla from the moon? I think I’m in that!” är en tanke många av oss delar. Efter hans monolog fick vi ta del av den hjärtskärande berättelsen om Reinhardt och hur han blev del av Overwatch.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.