På skridskor genom Åre

Jag var en av dem som såg de fullständigt galna tävlingarna från Ice Cross i Åre förra året. Med skridskor på fötterna så slängde sig våghalsiga tokstollar ner för branta isbackar. För oss som inte är riktigt lika modiga så finns nu denna fartfyllda tävlingsgren även i spelformat för Xbox 360 och Kinect. I Red Bull Crashed Ice Kinec, som spelet heter, kan alla som gillar adrenalinstinn arkadction utmana varandra på skridskor nedför 2012 års banor i Red Bull Crashed Ice World Championship. Bland dem banan i Åre med sin karaktäristiska wall-ride och avslut inför vrålande publik på Åre torg.

Spelet finns tillgängligt för 400 Microsoft Points (cirka 48 SEK) och laddas ned via Microsofts nätverkstjänst Xbox LIVE Arcade. Banorna i spelet är de samma som i det riktiga mästerskapet och spelarna får möjlighet att testa sin förmåga i Saint Paul (USA), Valkenburg (Holland), Åre (Sverige), München (Tyskland) och Quebec (Kanada).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.