Känner du dig ensam i Destiny? Rekrytera en vän!

Destiny_20140920180841

Nu har Bungie aktiverat kompisprogrammet Refer-a-Friend, som gör det möjligt för Destinyveteraner att rekrytera nya spelare och tillsammans belönas med schysst loot. Belöningarna inkluderar ett färgschema, ett emblem, ett av tre legendariska svärd, två emotes och en superhäftig sparrow. Men för att få alla fina prylar måste du och din värvade kompis utföra en questen ”A Tale of Two Guardians” som tar er från ett story mission upp till level 40 och en nightfall strike. Inget ni gör på fem minuter alltså.

Programmet har tyvärr några kriterier som ni måste följa för att bli antagna. Till att börja med är programmet enbart möjligt på de nya konsolerna Playstation 4 och Xbox One, samt att ni båda måste vara hemma på ett och samma system – alltså inget tvärspel mellan Playstation och Xbox. Programmet kräver också att båda parter har expansionen Destiny: The Taken King. Dessutom måste rekryten vara färsk och spelat i max sju dagar, efter det är spelaren inte längre godkänd som rekryt. Var noga med att dessa kriterier är uppfyllda innan ni anmäler er till programmet.

Om du och din kompis är lämpade hoppar veteranen av er in på Refer-a-Friend och genererar en länk som rekryten använder. Om frågor uppstår kan ni surfa in på programmets hjälpsida eller kontaktformulär.

Även om det här är ett slugt drag av utgivaren Activision och utvecklaren Bungie för att sälja fler spel, är jag ändå glada för de spelare som påbörjar sin upplevelse av Destiny tillsammans med en erfaren vän på det här sättet. Det är något jag själv hade önskat för ett halvår sedan då min hustru började spela med mig. Men jag är glad över att få dela mina rymdäventyr med henne och önskar alla Destinyspelare liknande glädje.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.