Panga zombies i ny Far Cry 5-expansion

För er som inte fick nog efter atombomben i Far Cry 5 så har Ubisoft den goda smaken att servera en rykande färsk nyhet. I dagarna har bolaget släppt sin senaste expansion. I Far Cry 5: Living Dead Zombies har den udda filmregissören Guy Marvel planen att filma en zombierulle och behöver en skådespelare i huvudrollen. Här är några lite nyheter som finns att tillgå i expansionen:

  • New Game Plus: I det här läget får spelaren behålla sin karaktärsprogression efter en ny omstart av kampanjen. Fienderna har mer hälsa, tar mer skada och är dessutom mer alert på din närvaro.
  • Förstörbara objekt: Skjut sönder objekt och se hur dessa imploderar på ett minst sagt kreativt sätt.
  • Skript-verktyg: Tillåter spelaren att förändra spelbanan efter spelmönster. Skapa nya skeenden beroende på hur du spelar.

Far Cry 5: Living Dead Zombies finns tillgängligt till PS4, PC och Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.