Roberts favoriter under 2022

Nu är 2021 till ända med ett nytt spelår framför oss. Robert har listat fyra favoriter under 2022 som väntas beröra, skaka om och underhålla.

Six Days in Fallujah

Att göra spel om krig är sällan en enkel uppgift, speciellt när spelen baseras på väpnade konflikter som ligger tidsmässigt nära i modern historia. Highwire Games gör ett tappert försök att tolka Irakkriget med sitt kommande projekt Six Days in Fallujah. Döden lurar från varje hörn och rädslan för bakhåll finns ständigt flåsandes i nacken. Redan nu har kritiska röster anklagat bolaget att profitera på kriget och det med ett fokus på de amerikanernas soldaternas upplevelse. Hur som helst planeras spelet att släppas sista kvartalet till PC och konsol.

Horizon: Forbidden West

Guerilla Games har alltid legat i framkanten med sina spelmässiga satsningar. Horizon: Zero Dawn var oändligt vackert och bedårande sett till djup, innovation och upplevelse. Nu ämnar bolaget att spänna bågen ytterligare när Horizon: Forbidden West anländer i februari. State of Play-trailern i våras fick mångas hakor att dunsa ned i golvet om vad som väntas komma. Det här kommer bli en grafikfest som världen sent kommer att glömma.

The Callisto Protocol

Dead Space 3 fick aldrig en uppföljare. EA slog igen portarna för Visceral Games och lämnade serien åt sitt öde i ett flytande svart hål. Men skam den som ger sig sa ett gäng veteraner som spottade i nävarna och startade eget. Resultatet blev The Callisto Protocol som sägs vara en andlig uppföljare till Isaac Clarkes eskapader. Vänta dig läskiga monster, krypande tät atmosfär och kusliga situationer när skräckfesten brakar loss på en rymdbas nära dig.

God of War Ragnarök

God of War-rebooten från 2018 gjöt nytt liv åt Kratos som nu fick flytta till mer nordliga breddgrader. Tillsammans med sin son kämpade gubbkraken episka strider mot nordiska asagudar som hade annat i sinnet än fred. Räkna med massiva bataljer och hutlöst vackra vintermiljöer när Kratos löper amok i nästa äventyr från den prisbelönta studion där solen och arbetslusten alltid skiner.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.