Paradox bjuder in till PDXCON med en episk split

För fösta gången någonsin så kommer Paradox Interactive att öppna dörrarna till sitt PDXCON för allmänheten. På plats kommer det finnas möjlighet att träffa utvecklare, designers, och ledning från Paradox. Eventet går av stapeln i Gamla Riksarkivet i Stockholm under en fullmatad helg i maj.

I biljettpriset ingår fullt tillträde till envetet, inklusive alla föreläsningar, spelområden, cosplay med mera. Dessutom  bjuds det på goodies och en rejäl fest på lördagskvällen. På programmet står meet & greets med bland andra VD Fredrik Wester, Johan Andersson och Henrik Fåhraeus från Paradox. Fredrik Wester är för övrigt killen som gör en legendarisk version av van Dames episka split i klippet ovan.

Biljetter och mer information om PDXCON 2017 finns att tillgå här. Läs också på eventets Facebook-sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.