Stellaris: MegaCorp får ett släppdatum

Paradox Interactive har avslöjat ett släppdatum för sitt kommande expansion av spelet Stellaris.

Stellaris är ett sci-fi strategispel som släpptes 2016, men nu är det alltså dags för en splitterny expansion där vi får kontrollera ett mäktigt imprerium, bygga städer över hela planeter och använda stratgei för att övervinna utmaningarna som står i din väg. Expansionen har fått namnet Stellaris: MegaCorp och det har även släppts en liten trailer som visar lite mer.

Vi behöver inte heller vänta länge innan vi får upptäcka vårt impreium! Den 6:e December släpps Stellaris: MegaCorp!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.