Pastell och vattenfärg: Dordogne har släppdatum

Dordogne är ännu vackrare i rörelse!

Vi har tidigare skrivit om Dordogne när det utannonserades till Switchen under en Indie World-sändning i november förra året. Nu har det vattenfärgsprakande spelet fått ett releasedatum, nämligen den 13 juni. Dordogne kommer förutom till Switchen även ut på PlayStation 4–5, Xbox One/Series X|S samt PC.

I Dordogne spelar du som Mimi, en flicka som söker sin barndom ute på den franska landsbygden. I denna idylliska miljö får hon utforska delar av familjens förflutna hon inte visste om, framför allt på sin avlidna farmor (eller mormor). Allt detta illustreras i vackra vattenfärger som sätter en unik accent på spelet och ser till att Dordogne är på vår radar.

I samband med utannonseringen av datumet har ett spår från spelets soundtrack gjorts tillgängligt. Det är komponerat av supernaive och Léo Mirage och kan lyssnas på här. Spelets släpps i samverkan med Focus Entertainment. Utannonseringstrailern, för den som behöver sig en påminnelse, finns i sidhuvudet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.