Persona 3 Reload har rullat ut – ute nu!

Den fängslande berättelsen återskapad med modern grafik, kvalitetsförbättringar, ett omarbetat stridssystem och mer! Persona 3 Reload är här!
Ladda din Evoker, nu kör vi!

Persona 3, det japanska rollspelet som definierade en genre, har idag återvänt omarbetad och återskapad som Persona 3 Reload! Till Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, Playstation 5 och Playstation 4.

Iträd rollen som en utbytesstudent som kastas in i ett ödesdigert äventyr när han upptäcker en dold timme mellan dygnen. Denna mörka timme hotar hela staden och bara du och andra ungdomar som lyckats låsa upp sina inre krafter, sina Persona, kan lösa mysteriet och rädda samhället!

Möt spännande och älskvärda karaktärer, knyg vänskaper och dräp skoggvarelser. Men glöm inte bort dina studier och andra ansvarstaganden! Persona 3 Reload har alla funktioner som fans kommit att förvänta sig av den populära serien. Nu med remixat soundtrack och en ny ensamble av engelska röstskådespelare som gestaltar alla våra favoriter.

Persona 3 Reload bygger på ett av de bästa i sin genre

Har du spelat något av de senaste Persona-spelen vet du vad du kan förvänta dig. Personligen anser jag att Persona 3 har seriens mörkaste berättelse. Bland alla japanska rollspel jag upplevt är Persona 3 bland det bästa jag någonsin spelat.

Medan återutgivningen av Persona 3 Portable var en besvikelse som smutsade ner mina minnen av Persona 3, har jag inte det minsta tvivel på att Persona 3 Reload kommer göra originalet rättvisa!

Nu laddar vi våra Evokers och sätter den mot pannbenet! PERSONA!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.