Persona 3 Reload – äntligen får Atlus svarta får en riktig remake

Utannonseringen av Persona 3 Reload är som balsam för min mörka själ.
Den mörka timmen är tillbaka!

Efter den svidande besvikelsen som var återutgivningen av Persona 3 Portable kommer nu tillrättavisningen och upprättelsen: Persona 3 Reload. Med löfte om ett omarbetat stridssystem, modern grafik och spelsystem, förbättrat ljud med helt ny engelsk röstsättning och mycket, mycket mer.

Persona 3 Reload ska vara en trogen återgivning av kultklassikern, där vi tar rollen som en nyanländ student, utforskar mysteriet med den mörka timmen och balanserar studier, sociala nätverk och strid mot monster.

Det här väcker däremot massor av frågor gällande spelets innehåll. Medan hemsidan säger att vi kommer se nya scener och karaktärsinteraktioner undrar jag åt vilket håll spelet kommer luta. Av allt material hittills ser det inte ut som att vi kommer kunna spela den kvinnliga studenten från Persona 3 Portable. Men betyder det att spelet kommer innehålla fortsättningen från Persona 3 FES?

Vi vet helt enkelt för lite. Atlust West ber oss däremot hålla ett öga på deras sociala medier för små nyheter och teasers varje fullmåne.

Persona 3 är min personliga favorit bland de moderna Persona-spelen, men är tyvärr lite arkaisk i sin form. Spelserien har minst sagt raffinerats under åren, men det är något speciellt med den mörka tonen i Persona 3. Därför kommer utannonseringen av Persona 3 Reload som en glad nyhet då jag under en längre tid velat återuppleva denna klassiker, men inte riktigt har tid eller ork för gammalmodig speldesign.

Persona 3 Reload släpps någon gång tidigt 2024 till Xbox One, Series X|S och PC, samt är tillgänglig dag ett med Xbox Game Pass.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.