Persona 5 trailer som påminner oss om seriens asgrymhet

I den senaste trailer för det kommande japanska rollspelet Persona 5 ser vi ledtrådar till spelets funktioner. Akrobatik och smygande i vad som ser ut som öppna miljöer verkar vara en ny funktion för serien som tidigare haft trånga korridorer och enkel förflyttning.

Dessutom ser Persona 5 ut att ha en katt som maskot. Persona 4 hade den otroligt charmiga Teddy och Persona 3 hade jycken Koromaru. Vilken personlighet denna katt har ska bli spännande att se!

Förutom det ser Persona 5 ut att ta seriens stiliserade menyer och grafik till nästa nivå av asgrymhet. De starka färgerna med Shigenori Soejimas karaktärsdesign gör sig otroligt fräckt i samband med Shoji Meguros coola musik.

Jag kan inte bärga mig tills spelets release någon gång i år. Jag är säker på att det kommer bli ett fantastiskt bra spel.

Persona 5 släpps exklusivt till Playstation 3 och 4 i år.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.