Börja förhandla med din partner, Persona 5 släpps på Alla hjärtans dag

Det stämmer, den 14 februari 2017 kommer nästa installation i Atlus hyllade rollspelsserie att slå ner i Europa, exklusivt till Playstation 4 och Playstation 3. I kärlekens kapitalistiska tecken kommer Persona 5 dessutom i två versioner, varav en heter Take Your Heart Premium Edition. Fara för svartsjuka, eller?

Den ”vanliga” releaseutgåvan kommer med ett skivfodral i stål (se nedre bild) medan den som stjäl ditt hjärta (se övre bild) innehåller ett soundtrack, en nyckelring, en art book på 64 sidor, en typisk japansk skolväska med Shujin Academy-loggan, stålfodralet och en samlarförpackning.

Deep Silver som ger ut Persona 5 i Europa tänkte kanske att det skulle vara en kul grej att släppa ett så efterlängtat spel på Alla hjärtans dag. Men i verkligheten har de bara skapat en massa problem för fans i relationer. Tack så mycket Deep Silver.

P5_PS4_Steelbook_Beautyshot_ENG

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.