PES 2018 är officiellt på gång!

Snart är dags för Konami att släppa sitt nya PES-spel, PES 2018. Det är fotboll galore och med hjälp av ny motion track-teknik kallad Real Capture, som har möjliggjort för att de mer intrikata delarna av fotboll kommer kunna skina lite extra.

Dem sju största förändringarna som tillkommer är:

  • Gameplay Masterclass – Efter månader av finjusteringar till själva gameplayet så stoltserar Konami med att kunna leverera ett fotbollsspel i världsklass. Allt ifrån animationer till hur väder och vind beter sig har effekt på spelarna och kollision mellan spelare-boll har omarbetas för att bättre simulera hur oförutsägbart en boll studsar och så när den slår mot spelarnas kroppar. I samma veva ges du som spelar bättre kontroll via Real Touch+.
  • Ny UI och meny i spelet – Designen har omarbetas för att det ska kännas mer som en riktig livesändning, då riktiga bilder på spelarna har lagts in samt en del andra förbättringar.
  • PES League Integration – Tävla i matcher online mot eller med dina vänner via myClub.
  • Online Co-op – Ta med dina vänner i 2v2 eller 3v3-matcher i ett onlineläge som tillåter dig och dem du har i soffan bredvid att göra lag ”on the fly” och ge er ut online.
  • Nya lägen och utmaningar – Läget Random Selection Match kommer tillbaka till fansens förtjusning, tillsammans med ett annat läge kallat Master League. Du kommer få testa på hur det är att manager för ditt eget, där intervjuer före matchen och scener från ombytesrummet (skulle kunna vara en dokusåpa) kommer finnas med, bland annat. Det hela är ett interaktivt Fotboll Manager, så har du spelat det så har du ett hum om vad som gäller.
  • Förbättrad grafik – Den här säger sig självt, samtidigt så har Konami verkligen gjort ett hästjobb här! Dem har, enligt egen utsago, studerat hur gräset rör sig i relation till vinden och marken man spelar på reagerar på spelarnas tramp. Eller något sådant. Det är i alla fall väldigt uppdaterat grafik det handlar om och det största som egentligen är omgjort är hur ljussättning spelar roll. Konami har strävat efter att simulera hur ljuset faktiskt är på riktiga stadium och vad det verkar så handlar det om redigt bra ljussättning.
  • Förbättrad grafik och andra förbättringar till PC – Just PC kommer få se alla dessa grafiska krusiduller i sitt rätta ljus (ha!) då Konamis team har jobbat för att ge en redig upplevelse av hur fotboll kan vara till alla som spelar på PC. Kul att dem tar ett litet extra steg när det kommer till de som lagt ner lite extra pengar på sin dunderburk!

Det är väl en sammanfattning av vad som kan förväntas av PES 2018. Jag är personligen inget stort fotbollsfan, dock ska det bli kul att se hur genren utvecklas!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.