PES 2018 lovar en massa nytt innehåll – testa demon i September

Konami Digital Entertainment B.V. har bekräftat att deras senaste demo av PES 2018 kommer finnas tillgänglig fr.o.m. den 30:e Augusti. Fans kommer få en smak av vad som komma skall med nya features, spellägen och en fantastisk spelupplevelse. De som deltar på årets Gamescom kommer få en chans att testa demon till PES 2018 innan den släpps på PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One och Xbox 360 på utsatt tid.

Demon kommer vara offline. Spelare kommer dock få ta del av exhibition och co op-läget på Playstation 4 och Xbox One. Det kommer även vara två stadium att välja på – Camp Nou och Signal Iduna Park. Spelare kommer få välja mellan europeiska giganter som Liverpool, Barcelona, Borussia Dortmund och Inter Milan. Sydafrikanska klubbar som Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate och Colo-Colo kommer också finnas med i utbudet. Det finns även nationella team att ta del av i demon; Brasilien, Argentina och Tyskland finns tillgängliga att spela med.

Det har även gjorts en del uppgraderingar av PES 2018. Gameplay har förbättrats för att ge spelare en mer realistisk upplevelse, bl.a. strategiskt dribblande som ger spelarna mer kontroll över bollen. Konami har även använt sitt 3D scanningssystem för att fånga ansikten, deras uttryck och andra viktiga detaljer från ett antal klubbar. Detta kommer ge spelare en mer genuin upplevelse då fotbollsspelarna kommer få en mycket mer levande känsla.

Vad som är nytt för i år är det förbättrade 2v2 och 3v3 i co-op mode som låter spelare att teama upp med vänner och tävla mot andra grupper över hela världen. Utöver detta har PES 2018 Legends växt enormt denna säsong, med spelare som David Beckham, Brasiliens Romario och Socrates, tillsammans med Liverpool-ikoner som Michael Owen, Ian Rush och Robbie Fowler.

PES 2018 kommer släppas till PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 och Xbox360 den 14:e September. Spelet kommer även finnas tillgängligt via Steam i en version som kommer gå igenom betydliga förbättringar vad gäller utseende och innehåll

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.