Placeholders från Mushroom Kingdom Online

Ytterligare information om Nintendos hemliga projekt Mushroom Kingdom Online har dykt upp på nätet. Denna gång sägs det var Nintendos interna alpha-testare som hittat resurser i en prototyp-modell som ger indikationer på att ryktet stämmer. Dels har testarna hittat placeholder-grafik som väcker frågan om inte Goombas blir en av de tänkta klasserna. Men man fann även själva filen som innehåller all information om Mario. Det är oklart i dagsläget om NPC’erna kommer ha egna attribut men kod som beskriver Marios olika attacker och förmågor gör att det lutar mer åt en PvP-boss åt motsatta fraktion.

Nintendo har haft tuffa motgångar de senaste åren – kan detta vara det nya flaggskepp som ska hjälpa dem rida ut stormen? Det är tydligt att de med de senaste Mario-titlarna letat nya vägbanor för sin bästsäljande spel-serie frågan är om de klippt för stora hål i Mario-mallen.

Det känns tidigt i detta skede att bestämma platform men MMORPG lever i mångt och mycket på en levande värld med ett stort antal spelare, vilket bäddar för release på både Wii och Wii U.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.