Pokémon Black & White 2 till Sverige i oktober

[youtube id=”9-0Fmph6x_g” width=”600″ height=”350″]

I mitten av oktober släpper Nintendo sin nästa upplaga av Pokémon Black & White edition. En av de stora nyheterna heter Pokémon Dream Radar som låter spelaren använda de olika funktionerna i sitt 3DS för att hitta några av de mer svårfångade Pokémon. Man kan exempelvis ta hjälp av de inbyggda gyrot eller AR-funktionen för att hitta monster som nya Therian Formes. Pokémon Dream Radar kommer att finnas tillgängligt till 3DS via Nintendo eShop och låter dig byta Pokémons mellan Black & White 2-spelen och Dream Radar.

Pokémon Black & White Version 2 och tar med dig tillbaka till Unova-regionen två år efter händelserna i de första Black & White-spelen. Trots att regionen är välbekant finns det många nya områden att besöka, och flera gamla områden har gjorts om. Man kan bland annat besöka Pokéstar Studios för att skapa en helt egen film. Filmen du skapar har premiär på bion i spelet, och besökarna kommer ranka den efter skriptval och stridsscener.

Bianca och Cheren återvänder ännu en gång som huvudpersoner i de nya spelen, även om deras karriärer har gått vidare. De bägge spelen kommer till Sverige den 12 oktober.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.