Killzone-box kommer i oktober

För de som inte tröttnat på att försvara sig mot Helghast-imperiet så släpper Sony den 24 oktober en box med alla tre Killzone-spelen samlade. Boxen kommer att ges ut exklusivt för Playstation 3 och det är första gången det första spelet i serien ges ut till just PS3. Man har även givit det en ansiktslyftning i form av högupplöst grafik som väntas locka nya spelare till serien. Till på köpet så har man packat ner en mängd bonusbanor för onlinespel både till Killzone 2 och Killzone 2.

Jag är inte världens största fan av just FPS-spel, men jag måste erkänna att Killzone är en bra trilogi med en gripande story och fantasifulla vapen. Har man inte spelat dessa spel förut så är denna box ett utmärkt tillfälle enligt min mening.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.