Prey: En rundtur av Talos I

https://youtu.be/FuvcCDp85z4%20

I Prey har utomjordingar tagit sig utanför den säkra zonen i karantän och därigenom tagit över Talos I. Spelet är dock inte fokuserat enbart på detta eller en episk resa för att ta reda på vem du är, utan även en berättelse om själva rymdstationen. Denna rymdkoloss är ett skinande bevis på mänsklighetens teknologiska framsteg och ambition. Talos I är full av hemligheter och utgör ett hot helt på egen hand. Ta en rundtur av Talos I och få en inblick i rymdstationen i den senaste videon.

Från den grandiosa lobbyn, till det industriella innandömet – Talos I innehåller något annorlunda runt varje hörn. Tidigt i spelet öppnas rymdstationen upp för dig och låter dig utforska den som du vill. Som Morgan Yu kan du röra dig fritt genom Talos I och öven ta dig tillbaka till tidigare utforskade områden. Beroende på hur berättelsen formas kan du hitta stora förändringar till ställen du redan varit på.

Du kommer även kunna ge dig ut i rymden, på utsidan av den enorma rymdstationen, och ta dig fram i noll gravitation. Använd utsidan för att ta dig vidare till nya ställen och hitta hemligheter du annars inte skulle komma åt. För mer information, ta en titt på vår artikel om Arkane Studios, eller besök Bethesdas hemsida för mer information.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.