Testa första timmen i Prey en vecka innan release

Är du ett fan av det första Prey och sitter just nu som på nålar för att se mer av hur Dishonored-skaparna Arkane Studios har hanterat den kommande rebooten? Utvecklarna vet om att fansen är försiktigt optimistiska, om inte lite skeptiska och har därför valt att låta oss få testa den första timmen av spelet, helt gratis, bara sådär! Dem är så säkra på att deras produkt kommer leverera, vilket ändå känns rätt skönt.
Demot släpps den 27:de april till Playstation 4 och Xbox One och i det får du axla rollen som Morgan Yu, en av forskarna ombord den rymdstation där människan utvecklar diverse olika förbättringar för att få mänskligheten att nå nya höjder. Detta kommer med största säkerhet gå åt pipsvängen och du kommer få slåss för glatta livet mot allehanda fulstyggingar.

Håll även ett öga på ”da interwebz” imorgon för lite ny info om spelet!

Spana in trailern och sätt alarmet till tidig morgon den 27:de, så får du chansen att ”try it before you buy it”.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.