Prova livet som soldat i finsk soldatsimulator

För drygt tjugo år sen lanserade USA:s armé sin egen simulator – America´s Army. Tanken var att blivande rekryter skulle prova på livet som soldat och se om vederbörande höll måttet ute på det (digitala) slagfältet. Nu testar Finland ett liknande koncept och lanserar under veckan sin egen soldatsimulator.

I The Finnish Army Simulator riktar utvecklaren strålkastaren mot det vardagliga livet som militärnisse, allt från kasernen till övningar ute i det fria. Satsningen riktar sig till spelare som har ett militärt intresse men även till veteraner som genomgått grundutbildningen. Troligen garanteras inga finska knivfajter men dock en salva från landets motsvarighet till den ryska kalasjnikoven ute på skjutbanan.

Spelet finns att ladda ned hos Steam för en billig slant.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.