Prova Overwatch gratis i slutet av November!

För er som känner er nyfikna på Overwatch kommer det snart ett bra läge att prova på det.
Blizzard Entertainment har gått ut med att nya spelare kommer få en chans att prova på det under en helg till PC (battle.net), Playstation 4 och Xbox One.

Från fredagen den 18:e November 20:00, till måndagen den 21:a November 23:00 får nykomlingar prova på Overwatch med sina 22 karaktärer och 13 kartor, i diverse olika variationer. Ni kommer kunna prova på det populäraste spelläget Quick Play, skapa egna matcher i Custom Games, och den dåvarande Weekly Brawl.

Spelare kommer också få chansen att levla upp, få loot boxes och låsa upp olika skins, röster, sprays och annat. Om ni gillar vad ni ser kommer ni få behålla all progress som ni gjort under testhelgen om ni väljer att köpa spelet. Med allt nytt, gratis godis som väntar i slutet av året är det verkligen läge att ge sig in i Overwatch på allvar.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.