QuakeCon kommer till Europa

För första gången så kommer Bethesda att hålla QuakeCon i Europa! Det är i London, närmare bestämt, som evenemanget går av stapeln.

Mellan den 26-27 juli så går det att titta på demoner, mäta styrka mot universums argaste man och annat smått&gott som händer när QuakeCon är i farten. Fans kommer få testa bland annat DOOM Eternal, QUAKE Champions samt Fallout 76, för att nämna några spel.

Skulle det vara så att du råkar befinna dig där i krokarna under dessa datum, så rekommenderar jag varmt att du besöker denna mässa!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.