FFXIV: Heavensward gratis

Final Fantasy XIV Online har fått priser för sin expansion Heavensward och för nya som gamla spelare kommer nu chansen att spela detta kapitel gratis, under en begränsad tid. Alla som väljer att utnyttja erbjudandet kommer få tillgång till allt innehåll och alla huvudscenarion som släppts till Heavensward. Erbjudandet ger spelare en ypperlig chans att uppleva det som leder fram till det kommande kapitlet, Shadowbringers.

Gratisperioden är igång så passa på att upplev detta kapitel medan ni kan.. Enda kravet är att spelare äger A Realm Reborn eller Final Fantasy XIV Online Starter Edition till Windows, Mac eller PlayStation 4. Om ni är sena att prova på det är det ingen fara. De som laddar ned Heavensward under gratisperioden kommer få behålla innehållet permanent.

I Heavensward färdas Warriors of Light till Ishgard ─ en stad som svärmat i en tusenårig konflikt med drakarna från Dravanian Horde. Kan våra hjältar avslöja uråldriga hemligheter, begravda i Ishgards våldsamma historia? Kan de få ett slut på Dragonsongkriget? Kan Warriors of Light utplåna skuggorna som mörkar riket?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.