Rage 2 ute nu – det här händer härnäst

Launch day baby!

Nu finns äntligen Avalanche Studios efterlängtade shooter Rage 2 ute till Xbox One, PlayStation 4 och PC. Ta dig an rollen som Ranger Walker, världens enda hopp i kampen mot General Cross och hans galna mutanter.

I Rage 2 lär vi, precis som i föregångaren, få se en uppsjö mer eller mindre fantasifulla vapen och skruvade förmågor som får vår hjälte att bli ännu mer bad ass. Ett litet smakprov av vad som väntar finns att se i den officiella lanseringstrailern här:

Vad väntar i framtiden?

Redan nu finns det en hel de information om vad som väntar för Rage 2 i den närmsta framtiden. Redan i maj drar spelets community-utmaningar igång och alla som deltar får exklusiva skins att smycka ut sina vapen med. Nya utmaningar kommer att släppas varje vecka under maj och juni.

Det här väntar i Rage 2.
Det här väntar i Rage 2.

I sommar väntar fler utmaningar, nya cheats och en hel del nya fordon samt flera nya, elaka fiender. Allt givetvis helt gratis.

I augusti släpps den första större expansionen i och med releasen av Rise of the Ghosts. Här får vi en helt ny storyline och en ny region att utforska. Givetvis kommer även nya vapen och fordon som ett brev på posten i samma veva.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.