Red Dead Online finns nu som eget spel

Det är många som tagit på sig stetson-hatten och cowboy-bootsen för att ge sig ut i vilda västern tillsammans med andra spelare i Red Dead Online. Online-delen av Red Dead Redemption 2 har fram tills nu endast varit tillgängligt förspelare som ägt originalspelet, men nu släpps det som ett fristående spel via PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store och Steam.

Fram tills den 15 februari är Red Dead Online. tillgänglig med en rabatt på hela 75% och spelet kostar fram tills dess runt 50 kr. Notera att det dock krävs PlayStation Plus eller Xbox Live Gold för att spela det på konsol.

Över en miljon spelare har redan prövat lyckan i den amerikanska västern där de tagit roller som sheriffer, prisjägare och outlaws. Nu finns alltså en utmärkt möjlighet att göra dem sällskap i Red Dead Online.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.