Red Reserve värvar Alfred ”RuStY” Karlsson från Flow

CS-laget är nu komplett inför säsongen.

E-sportbolaget Red Reserve AB värvar CS-spelaren Alfred ”RuStY” Karlsson. Han  representerade Red Reserve under 2017 och kommer nu som free agent från laget Flow. I oktober värvade Red Reserve William ”draken” Sundin från Fnatic och med ”RuStY” är laget nu komplett.

– Vi är glada över att äntligen få in ”RuStY” som permanent lagmedlem. Han har haft en väldigt bra utveckling och nu får han en roll som passar både honom och laget perfekt. Nu kan vi fokusera på träning och viktiga tävlingar framöver, säger Patrik Andersson, CEO Red Reserve.

”RuStY” kommer till Red Reserve som ”free agent” från laget Flow. ”RuStY” har ett förflutet i Red Reserve och var 2017 med och tog laget till två starka andraplaceringar i Geforce Cup och DreamHack Open Valencia. Nu gör han alltså comeback i Red Reserve. Detta skriver Red Reserve i ett pressmeddelande.

– Höstens transferfönster har varit mycket händelserikt och positivt för Red Reserve. Med signeringen av Benjamin ”Bance” Bance till vårt COD-lag är vi det klart starkaste laget i Europa och topp tre i världen. Med värvningarna av ”RuStY” och ”draken” till CS-laget så har vi spelare som kompletterar varandra mycket bra och som vi har stora förhoppningar på den här säsongen. Även här ska vi utmana de bästa i världen på allvar, säger Patrik.

Red Reserve CS-lag 2018-2019:

  • Alfred ”RuStY” Karlsson
  • William ”draken” Sundin
  • Fredrik ”freddieb” Buö
  • Hampus ”hampus” Poser
  • Joakim ”disco doplan” Gidetun

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.