Artikeln är ett betalt samarbete:
Redo för höstens företagsmässor

Hösten är en tid då många företag besöker mässor för att marknadsföra sitt företag. För att vara redo för mässorna behöver du som företagare göra några saker för att synas så bra som möjligt samtidigt som besökare kommer ihåg just ditt företag.

Statistiken visar dessutom att vi svenskar tycker om små gåvor eller giveaways när vi besöker mässor, så detta får du heller inte missa!

Nedan berättar vi lite mer om hur du gör dig redo för höstens mässor på bästa sätt.

Anställda bör bära liknande kläder

Först och främst är det viktig att dina anställda som är på plats på mässan ser bra ut och har liknande kläder som matchar varandra. Detta för att besökare ska se att dina anställda tillhör just ditt företag och kan känna att de kan konversera med dem.

Kläderna behöver inte vara särskilt avancerade utan kan bestå av ett par enfärgade byxor och tröja eller något annat. Men om företagets logga syns så är det såklart ett stort plus!

Kläderna behövs också vara bekväma att bära en hel dag. Om de inte är det kommer du garanterat få klagomål från dina anställda – och då gör de ett sämre jobb!

Säkerställ att företagets bås syns

Det är vidare viktigt att ditt företags bås på mässan verkligen syns, att folk lägger märke till det när de passerar bland alla andra företag som försöker framhäva sig själva.

Företagets logga ska självklart vara med någonstans på båset på ett tydligt och framträdande sätt. Men båset ska också var inbjudande och gärna var en plats där besökare kan känna sig hemma. Det ska inte vara svårt för förbipasserande att stanna till en stund.

Investera gärna i mässbord, en snygg roll up, tyg med tryck och annat som passar. Dessa produkter kan ni såklart ta med er och använda på nästa mässa igen.

Glöm intel giveaway!

Avslutningsvis bör ni ge bort något till kunder – en giveaway. Såklart bör ni erbjuda en flyer med kontaktuppgifter och kanske ett erbjudande men också någon form av gåva som tex. en penna, mugg, t-shirt, tygkasse eller liknande.

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.