Arcane säsong 2 kommer i november nästa år

Netflix:S Geek Week 23 gick av stapeln härom dagen och utannonserade andra säsongen av Arcane nästan omgående. Som de retstickor de är fick vi cirka tio sekunder och ett släppdatum långt in i framtiden: Arcanes andra säsong når oss först i november 2024.

Arcane är en rätt ”big deal” bland adaptationer av spel. Den är baserad på League of Legends-franchisen (som ju började som ett datorspel i MOBA-genren) och är en av de utan tvekan högst slående i sin genre. På Rotten Tomatoes har serien snudd på omöjliga 100/100 (96/100 i Audience Score). I mitt hjärta är den nästan oersättlig.

Andra framgångsrika speladaptationer i tecknad serieform är Castlevania, Cyberpunk Edgerunners och The World Ends with You: The Animation (ett slag för nyliga Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix är också på sin plats).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.