Releasedatum och trailer för Wolfenstein: Youngblood

En vis man sade en gång: Det finns mycket du kan göra med en yxa och en nazist. Föreställ dig vad du och en vän kan göra med TVÅ yxor.

Som tur är behöver du snart inte fundera över vad två yxsvingande vänner kan åstadkomma. I sommar, närmare bestämt den 26 juli, släpper den svenska studion MachineGames Wolfenstein: Youngblood. Ett spel som för första gången i seriens historia kretsar kring samarbete. Du, och en vän, kastas tillbaks till 80-talet och ett Paris som fortfarande hålls i ett järngrepp av nazisterna.

Du och din polare, eller en AI om du inte har några vänner, tar kontrollen över tvillingsystrarna Jess och Soph när de ger sig ut i nazi-land för att hitta deras far BJ Blazkowicz. Med ett så kallat Buddy Pass som ingår i Deluxe-utgåvan, kan du teama upp med en polare trots att bara en av er äger spelet.

Om du är förutseende och förhandsbokar spelet få du dessutom tillgång till ett så kallat Legacy Pack som bjuder på flera godbitar, bland annat unika kläder och skins till olika vapen. Läge att vara ute i god tid med andra ord.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.