Resident Evil 7: Banned Footage Vol. 1 och Vol. 2 idag!

Skräckspelet som gett ett otal spelare hjärtproblem, akuta byten av underkläder och posttraumatisk stress släpper idag sin första DLC till Xbox One och Playstation 4. Steam för Windows 10 kommer lite senare.

Banned Footage Vol. 1 finns tillgängligt för ungefär en hundralapp, medan Banned Footage Vol. 2 är tillgängligt för närmare 150 kr. Båda volymerna är även tillgängliga för spelare som har köpt antingen Deluxe-versionen eller ett Season Pass. Varje paket innehåller de båda volymerna och ett extra spelläge; Vol. 1 ger er “Nightmare,” “Bedroom” och “Ethan Must Die”, medan Vol. 2 levererar “Daughters”, “21,” och “Jack’s 55th Birthday”.

Koshi Nakanishi, director för Resident Evil 7 biohazard, sade “Resident Evil 7 innehåller en blandning av skräck, strid och pussel, så jag ville använda expansionerna till att utforska dessa element separat, på djupet. Precis som med vanillaspelet hittar vi videokassetter som låter oss utforska händelser som inte händer i rätt ordning, utan snarare vad som hände vissa människor, vid vissa tidpunkter. Spelare kan starta en DLC-kassett och inte riktigt veta var de är – och givetvis, det betyder att spelaren kan dö i slutet.”

“Vi har haft mer frihet med expansioner, där teamet har kunnat prova på olika saker. Varje erfarenhet låter oss utforska varje koncept på djupet, på sätt och vis, så i ”Nightmare” är det ren strid som gäller. Jag ville visa upp Marguerite ordentligt och ge spelarna en chans att slutligen prova maten som hon blev så upprörd över att du nekade sist. Du kan faktiskt äta det till du dör av det.”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.