Resident Evil firar 20 år!

Idag är det tjugo år sedan Resident Evil fick en värld att kippa efter andan när spelet släpptes till Playstation. Shinji Mikamis skapelse skrev om handboken för hur skräck i interaktiv underhållning skulle gå till och fick ett genmäle som existerar än idag. Fortfarande släpps nya utgåvor och produkter baserade på serien – trots den tvåsiffriga åldern som är en evighet i spelbranschen – vilket säger en hel del hur starkt titeln står sig. 

Redaktionen vill passa på och gratulera med förhoppningar om ny spännande inslag i det japanska skräckuniverset. Får vi se en offentlig utannonsering av Resident Evil 7 under sommaren? Blir det kanske mer information om remaken av Resident Evil 2 under året och vad kommer spelpressen säga om kommande Umbrella Corps när det släpps i maj? Räkna med mycket spännande aktivitet från Capcoms sida under 2016.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.