Resident Evil 4-remake utannonserat på State of Play

Här kommer en kort, men väldigt stor nyhet. Resident Evil 4-remake har visats upp på Playstation State of Play. Alltså finns en trailer nu längst ner i artikeln som jag tycker ni alla ska kolla in. Sen kanske ta en extra titt till för det ser väldigt bra ut!

Spelet omfamnar den mörka estetiken som Resident Evil 2-remaken hade och den snygga RE-engine-grafiken som Capcom har använt till de senaste Resident Evil-spelen. Sen har karaktärers utseenden också uppdaterats, t.ex. Leon ser ut som han gjorde i Resident Evil 2-remaken och presidentens dotter Ashley ser helt ny ut. Samtidigt är alla röstskådespelarna är också helt nya. I trailern kan vi höra flera karaktärer prata och jag spekulerar att de vi hör är Luis Sera, Osmund Saddler och flera.

Min högst personliga åsikt

Jag själv anser att det faktiskt ser ut som samma spel, bara att det är bokstavligen mörkare och snyggare. För mig är det något väldigt positivt. Varför då? Därför Resident Evil 4 är ett av mina absoluta favoritspel någonsin och jag och många andra fans känner att spelet inte behöver någon särskild uppdatering i gameplay, utan om Capcom nöjer sig med att bara uppdatera grafiken så är man nöjd. Gamers har längtat så mycket efter en grafisk uppdatering att de har jobbat på en egen HD-mod väldigt länge. Men nu kanske spelet inte längre behöver en? Å ena sidan återstår det ju klart att se hur mycket spelen skiljer sig förstås.

Capcom beräknar att släppa Resident Evil 4-remake 24 mars, 2023.

Äntligen får vi se Resident Evil 4-remake!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.