Roberts kåserier: Jag har en ny runksyssla om kvällarna

Efter en hård dag på jobbet är det skönt att komma med och vila knoppen och kroppen. Vad passar inte bättre att glo på allsköns digitala Tutt-Lisor i sitt facebookflöde när de senaste mobilspelen ska marknadsföras? Robert har hittat en favoritsyssla där ögon, lem och armbåge samverkar på bästa härl... eh, tänkbara vis.

Vi vet alla att spelbranschen har problem med en unken kvinnosyn rätt så länge vid det här laget. Men kom igen, kan vi inte grabbar bara erkänna att vi också har behov att tillfredsställa? Män har i evigheter tagit sitt friheter att fantisera om ett erövra en kvinnokropp och funderat hur den bäst ska slukas. Då är det givetvis viktigt att den stolta traditionen fortsätter gå i arv från generation till generation. Män ska vara män och självklart ska ingen feminist få rucka på den föreställningen med sina idéer om ”jämställdhet.”

Till min stora glädje kan jag se att dessa ideal lever are still going strong i min hobby. Om kvällarna när jag ligger i sängen plockar jag fram nallen, loggar in i facebookappen och uppdaterar mig om det senaste kring min kamratkrets. Mitt i flödet dyker dom upp. Jag syftar på de obskyra mobilspelen som (nästan) alla frontas av en bimbo med STORA bröst och en sådär härligt tajt röv. Det får säkert varenda tonårskille att gå upp i limningen och känna satsen gå genom trollflöjten. Som bonus får vederbörande även något ”free” till! Bara att slå till och få lite ögongodis på köpet. Vem blir inte attraherad av en poserkvinna som har allt en riktig karl drömmer om i sängväg?

Det är så spännande att se hur bolagen tänker ut nya lekfulla sätt att nå ut till publiken av hormonstinna män som gladeligen köper deras produkter. Att återigen få se lite rumpa och ett par schyssta lökar bakom en sexig latexuniform på kvällskvisten är fanservice av högsta kvalitet. Runkfantasin måste hållas intakt till varje pris. Ju större (och avklätt), desto bättre. Jag menar, behöver vi verkligen tänka ”utanför boxen” när vi har dessa fantastiska kvinnor som ställer upp utan att knota? Dom är ändå digitala så varför klaga? Dom tycks heller aldrig ta slut. Alltid är det något nytt som erbjuds varenda kväll. Men spelen då som man försöker sälja? Dom är skit, skit, skit rakt igenom. Been there, done that, got the t-shirt. Tro mig, det finns ingen hejd på avföring som mobilspelsbranschen levererar via sociala medier. Men vem bryr sig? Så länge jag har en Tutt-Lisa att glo på så spelar det ingen roll.

Så tack till alla hårt arbetande programmerare som säljer er värdefulla tid till dessa företag. Ni gör manligheten en stor tjänst att hålla igång könsdriften så att män får vara män. Jag lovar att ni kommer ha en fortsatt stor kundkrets med ert idoga arbete att upprätthålla en sexfantasi som vi män åtrår och älskar över allt – och att jag får fortsätta min nyvunna hobby om kvällarna innan läggdags. Tack så mycket! <3

Texten är skriven med en stor dos av sarkasm och ironi för att uppmärksamma den skeva kvinnobilden som (mobil)spelbranschen fortfarande gestaltar – och målgruppen den tilltalar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.