Robocop får en ny chans i Robocop: Rouge City

Robocop slog ned som en bomb när de första två filmerna om den robotiserade polisen kom i slutet av 80-talet. I spelsammanhang gick det inte lika bra när flera licensspel avlöste varandra, det ena sämre än det andra. Bottennappet kom 2003 när det franska spelbolaget Titus släppte Robocop som snabbt korades till ett av historiens sämsta spel – någonsin.

Men nu verkar Alex Murphys dundersnut få en ny chans. Polska Teyon jobbar intensivt med att slutföra Robocop: Rouge City. Här ska spelaren rensa upp i brottsträsket i ett framtida Detroit City där lagen sedan länge upphört att gälla. Av att döma av den nyss släppta gameplaytrailern väntar action och skottväxlingar i stora lass.

Robocop: Rouge City beräknas släppas nästa sommar till PC och dagens konsolgeneration.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.