LOTR: Gollum får gameplay-trailer

Vi har fått en ny glimt av hur Lord of the Rings: Gollum ser ut i action. Den drygt minutlånga trailern visar en smygande, klättrande och simmande Gollum i flera miljöer bekanta från filmerna i samma universum. I egenskap av en kroppsligt sett lite svagare hjälte är det meningen att Gollum ska undvika sina fiender. Resultatet ser ut som ett smygarspel inte helt olikt Styx-spelen. Skillnaden är väl främst att Gollum (eller Smeagol) inte svär som ett helt borstbindargille.

Lord of the Rings: Gollum utannonserades i mars 2019 och har sedan dess försenats från en 2021-release. Det utvecklas av tyska Daedalic Entertainment, som även står för utgivningen tillsammans med franska Nacon. Spelet släpps den 1 september på PlayStation 4–5, Xbox One / Series X|S samt PC, med en version till Nintendo Switch senare i år. En fysisk utgåva kommer att produceras för konsoler.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.