Robotsheriffen Bunker är hjälte nr 2 i ENDLESS™ DUNGEON

Amplitude Studios påbörjade sin Endless-resa redan för tio år sen och har prånglat ut en serie turbaserade strategispel, men även ett mer action-roguelikeartat dungeon defense-spel i samma universum, kallat Dungeon of the Endless. Den nu aktuella titeln, Endless Dungeon, uppges vara en uppföljare till detta, om än på ganska lösa boliner. Officiellt släppdatum saknas, men i väntan på det ser Amplitude till att hålla hajpen uppe genom att visa upp spelbara hjältar en i taget (först ut var hårdrockande legoknekten Zed i januari) och låta fansen rösta fram deras bakgrundsinfo.

Det har nu blivit dags för hjälte nummer två; Roboten Bunker representerar lagens långa arm på den övergivna rymdstation där spelet tilldrar sig. Hennes tre ledord i livet förefaller var Lag, Ordning och Etikett. Gott uppförande förväntas alltså av denna tankiga sköld- och pistolbärare som exempelvis äger förmåga att öka utdelad skada i takt med mottagen, slå tillbaka och förlama ett stort antal fiender, samt locka till sig fiender samtidigt som skydd mot attack ökar.

I skrivande stund är det inte fastställt var Bunker kommer ifrån, men den dagen spelet släpps till PlayStation 4 och 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch och Steam kommer hon säkerligen både skydda teamet och säkerställa bibehållandet av god sed.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.