Rocka loss när Hi-Fi Rush kommer till Playstation 5

Tango Gameworks hyllade Hi-Fi RUSH kommer till Playstation 5 i den 19 mars!
Ett suveränt spel ansluter till Playstation.

Den 19 mars släpper Bathesda Softworks och Tango Gameworks deras rocksuccé Hi-Fi RUSH till Playstation 5! Under 2023 fick Hi-Fi RUSH flera toppbetyg (Varvat gav rytm och actionspelet en solid nia i betyg) och hamnade på många listor över årets bästa spel.

Med ett år på nacken har Hi-Fi RUSH sett ett par uppdateringar och tillägg som Playstationspelare får direkt tillgång till – inkluderande den suveräna Arcade Challange! uppdateringen!

Hi-Fi RUSH är ett rytmbaserat actionspel där du tar rollen som Chai. Han är en wannabe rockstjärna som efter en olycka under sin cybernetiska operation blir märkt som en defekt – och efterlyst av megaföretaget som styr samhället. Defekten är hans old school-musikspelare som byts ut mot hans hjärta. Detta får hela hans värld att synkronisera med världen och styrkan att stick it to the man.

Trots att Hi-Fi RUSH sätter musiken och rytmen i fokus tillsammans med intensiv action så är det inte nödvändigt att följa rytmen för att klara spelet. Däremot gör du en massa bonusskada när du gör det. Dessutom har Hi-Fi RUSH flera assisterande funktioner som hjälper dig komma in i rocken!

Hi-Fi RUSH finns redan på Xbox Series X|S och PC via Xbox Game Pass, Microsoft Store, Steam och Epic Game Store. Och den 19 mars kommer det dessutom till Playstation 5!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.