Snusmumriken: Mumindalens melodi släpps i mars

Den svenska utgivaren Raw Fury och den norska studion Hyper Games skriver att deras musikaliska äventyr Snusmumriken: Mumindalens melodi kommer att släppas på PC och Nintendo Switch 7 mars 2024. Redan nu är det möjligt att förhandsboka spelet till Nintendo Switch för att få DLC:n Kära ägodelar. Spelet planeras även att släppas till Android och iOS vid ett senare tillfälle.

Utvecklarna skriver att Snusmumriken: Mumindalens melodi ger liv till den omtyckta författaren Tove Janssons älskade Muminvärld, och bjuder in spelare till en resa full av förundran, tankeväckande berättelser och rörande, emotionella stunder.

Miljoner läsare har blivit förälskade i muminhistorierna. Det här spelet kommer att visa dem de välbekanta karaktärerna i situationer som hade kunnat utspela sig i originalberättelserna, men som nu kommer till liv i en ny, fantastisk miljö, säger Roleff Kråkström, VD, Moomin Characters Oy Ltd. På samma gång är spelet en fantastisk introduktion av karaktärerna till den publik som inte är bekant med Mumin sedan tidigare, och de kommer absolut att hitta sina favoriter bland figurerna.

Snusmumriken: Mumindalens melodi är ett musikaliskt äventyrsspel som följer Snusmumrikens strävan efter att återställa dalen och hjälpa de egensinniga och speciella karaktärer som kallar den sitt hem. Du spelar som Snusmumriken och ska distrahera poliser, ta bort skyltar och välta felplacerade statyer medan du energiskt försöker återställa naturen och dess invånares hem samtidigt som du stoppar den flitiga Parkvaktarens planer.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.