Rocksmitch tar fram gitarrguden i dig

[youtube id=”5e_fymDsZfU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”gD58imWOkYM” width=”600″ height=”350″]

Hur många av oss har inte hamrat sönder plastgitarrerna till Guitar Hero och drömt att vi varit rockstjärnor? Hypen har med tiden dött ut och nu gör Ubisoft ett gediget försök att väcka liv i genren. Den här gången har man dock tagit det hela två steg längre och låter spelaren lira gura på riktigt. I den nya spelet Rocksmith som kommer till Europa den 27:e september så kopplar men helt sonika in sin gitarr i sin konsol och följer sedan instruktionerna på tv-skärmen, precis som i Guitar Hero. Till spelet följer en unik gitarrkabel som passar i USB-porten till din Xbox 360, PS3 eller PC.

Nackdelen är dock att spelet kräver tillgång till en riktig gitarr. Man kan köpa ett helt paket med spel och gitarr från Ubisoft och för den som alltid drömt om att kunna lira gura så kan det helt klart vara värt det. Det här lär bli framtidens gitarrlektioner och en hel generation kommer kanske att upptäcka magin i det sexsträngade instrumentet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.