IndieGameStand, en snabbskjutande version av Humble Bundle

 

Humble Bundle har sedan maj 2010 varit snälla nog att två gånger per år sälja ut ett nedladdningsbart paket av indie-titlar, för en mycket lägre totalkostnad än exempelvis Steam. Det har därför blivit populärt hos både utvecklare, som således har kunnat utöka försäljningen och kännedomen av sina spel, och spelare, som har sparat pengar genom att köpa paketet. Nu kommer dock ytterligare en ny tjänst, IndieGameStand, som istället för att släppa en massa titlar ett par gånger per år, kommer att släppa ett nytt indie-spel var fjärde dag. Detta i linje med liknande tjänster på andra marknader såsom Groupon eller Free-App-A-Day.

Tjänsten kommer att dra igång den 26 september men redan nu kan man registrera sig och få plattformsspelet Chester gratis. När man köper spel så kommer man att kunna betala vad man vill (antagligen med en minimumkostnad), och spelen kommer att sparas på ens konto ifall man behöver ladda ned spelet i framtiden. Dessutom är alla spel DRM-fria och många kommer, enligt hemsidan, med Steam och Desura-nycklar. För alla oss som älskar galna, originella, eller inspirerande spel så kan det här vara en riktig guldgruva i framtiden. Håll ögonen öppna om två veckor, när tjänsten drar igång!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.